8.5.07

Har I hørt om 23ting?

Det er et rigtig godt projekt, som 3 biblioteker ( Københavns Bibl. , Randers og Herning) har stablet på benene. Pt. er der 400 mennesker i biblioteksverdenen, der blogger, lægger billeder på Flickr, taler sammen over Messenger, laver Podcasts og alt muligt spændende med sociale teknologier. det skulle gerne betyde at noget af berøringsangsten overfor at bruge de sociale medier på bibliotekerne overvindes.
I kan også blive inspireret til at prøve nogle af tingene uden at være med i projektet. Der er frit slag
23Ting
23Ting faq
et godt råd fra FAQ'en:
Jeg har ikke tid til det her - hvad skal jeg gøre?
Spørg din leder med det samme.Der skal være tid til det her - og hvis du er i tvivl om, hvilke opgaver du evt. skal lade ligge, nedprioritere eller udskyde, så lad din leder afgøre det.

2 kommentarer:

Rebekka sagde ...

Der er faktisk lidt mere end 400 - HvidovreBibliotekerne er nemlig også med :)

Vi kunne ikke følges helt med de andre tre på grund af vores interne planlægning, så vi kører forløbet asynkront på http://hvidovre23.blogspot.com

Pt. er vi nået til uge 3 - og det med hele 61 deltagere, langt over halvdelen.

Henriette sagde ...

Og det rigtig interessante er hvordan det har fået folk til at tale sammen på tværs af organisationen, og endnu mere at andre medarbejdere uden for bibliotekerne tigger om at få lov til at være med på vores "Gæsteliste". Så der sker noget på nettet, men så sandelig også i den fysiske verden!