14.11.06

Skift til Firefox....

Så kom der endelig substans på Microsofts nyeste udgave af Explorer. Den hedder Windows Internet Explorer 7 og skulle komme i en dansk version inden jul. Men i stedet for at opgradere, så benyt lejligheden til at skifte til Firefox. Den er også kommet i en ny version og er at foretrække frem for Microsoft. Det har mange plæderet for i årevis. Så i stedet en henvisning til en tidligere Explorer-tilhænger, som nu endeligt har sagt farvel til Explorer og skiftet til Firefox.
Antallet af danske webmastere som endnu ikke har fundet ud af at lave hjemmesider der opfylder de internationale standarder som Firefox følger, er for nedadgående. Så du vil kun sjældent komme ud for ikke at kunne se en hjemmeside ordentligt. Desuden har Firefox applikationer som i sådanne undtagelsestilfælde åbner siden i Explorer.

2 kommentarer:

Thor sagde ...

Og når I alligevel skifter browser, så overvej lige operativsystemet også. Den kommende Vista tegner til at blive meget ressource krævende, så udover prisen til Vista kommer prisen på mere RAM eller måske en helt ny pc.
Grib chancen og prøv linux fx Ubuntu, det er min fortrukne udgave. Den er ganske gratis og lige til at gå til.
Forresten så kommer Ubuntu (og andre linux-udgaver) med Firefox, Openoffice og mange andre programmer. Altså ingen unødige tilkøb eller downloads.

Damiana sagde ...

Det eneste der irriterer mig ved den nye Firefox er, at man ikke kan åbne sin e-mail klient gennem browseren som før. Nu skal der en add-on til, som desværre ikke har fået for gode anmeldelser :s