4.9.08

Google Chrome

Selv om det var ventet, kom det alligevel som en stor overraskelse da Google præsenterede sin nye browser, Chrome. Der er sikkert meget politik i det her, specielt over for Microsofts Internet Explorer.
Hvorom alting er, jeg har brugt browseren et par dage for at se hvad det er for noget. Og jo, den er absolute værd at downloade og afprøve. Og bruge som standardbrowser. Den bygger på et lidt andet koncept end de hidtil kendte. Men det er slående så selvinstruerende den er. I starten synes den meget skrabet. Men på ganske få minutter opdager du sikkert at her er en browser som du selv kan opbygge fra grunden. Det bedste ved det hele er at det er selvinstruerende.
Specielt vil jeg anbefale at klikke skruenøglen og kigge nærmere på Valgmuligheder. Men der er ogso andre ting. Adresselinjen er nu samtidig også søgefelt for den søgemaskine som du har valgt som default. Dvs. at hvis du skriver en adresse i adressefeltet, kommer du ind på den. Men hvis du bare laver en almindelig webemnesøgning, så gør den også det.
Redigering er slående enkel drag-and-drop, eller med højreklik for at redigere, fx slette. Ikke noget med at finde disse funktioner i undermenuer.

1 kommentar:

Thomas Ellegaard Langholz sagde ...

Det er jo nu kommet frem, at Chrome er total usikker at bruge. Lidt ærgeligt at Google udsender noget som ikke er helt i orden.

Den der feature med at søgefeltet søger når man taster indeholder Firefox 3.0 også.

Gad vide om Google vitterlig har lavet noget som er bedre end det vi kender?