13.7.06

Samarbejde Yahoo/Microsoft om IM

Ulige telefonselskaber kan instant message-tjenester ikke kommunikere sammen. Det skaber problemer når fx brugere af MSN Messenger vil snakke med Yahoo Messenger. Nødløsningen har været at bruge fx GAIM, som samler de fleste IM-tjenester. Men måske er der lys forude. Yahoo og Microsoft eksperimenterer med at få de to store IM'ere til at kunne kommunikere sammen. Lad os håbe det lykkes! Så mangler bare Google Talk at komme med.
Rocky Mountain News bringer det glade budskab.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nej, Google Talk skal ikke med. Yahoo og Microsoft skal lære at bruge
åbne standarder.
Det vil på IM-området sige Jabber som Google Talk da også benytter. IM bør fungere lige som e-mail med mange konkurrerende udbydere eller mulighed for selv at sætte det op. Så havde vi slet ikke haft problemerne i alle disse år.

Det er selvfølgelig ikke så sjovt med fri konkurrence hvis man er Microsoft, Yahoo eller ICQ (husker du?). Til gengæld ville det være dejligt for kunderne.

Evt. kunne man jo starte her

Erik Høy sagde ...

He, jo jeg har/havde vist en ICQ-konto engang. Og ikke bare i princippet er jeg enig i dit synspunkt om Microsoft og åbne standarder. Så egentlig ikke nogen kommentar til din kommentar.... ;)