13.2.08

Der er stadig håb for bogen

Selv om computere og Internet er hverdagskost for mange, foretrækker mange stadig at læse bøger frem for lange tekster på en skærm. En af dem er Therese, der bl.a. lægger vægt på bøgernes kvalitet i forhold til blog-indlæg - og så er der jo også det med nostalgien:


Jeg kan nemlig rigtig godt lide bøger - jeg kan godt li' at have en bogreol med opslagsværker og romaner og jeg kan godt li' at tage en bog med i seng og lade den ryge ud af hånden, når jeg falder i søvn.
Jeg har det for øvrigt på samme måde...

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Man kan få e-bogslæsere til et par tusind. Jeg har lige købt en. Jeg har ikke rigtig fået gang i den (problemer med min computer). Skærmen har størrelse som teksten i en pocketbog og i landskabsformat svarer bredden til en hardcover. Den er let at læse også i hårdt sollys og tekststørrelsen kan ændres. Med det ekstra tilbehør, som er nødvendigt for at få fuld glæde af den, kommer prisen op på omkring 3000 kr, så den er ikke for skolepiger med lommesmerter, men om et par år er den nede i halv pris og derefter går det hurtigt. For det rejsende folk og folk, der vil sikre sig lekture på våde feriedage, er den ideel. Det burde også være muligt at bruge den til at få de studerendes bogudgifter ned. Og så er der de af os som har reoler med pladsproblemer.

Jens guld