28.3.07

Skal I igang med at blogge på jeres bibliotek?

Her er inspiration: en liste over biblioteker, der blogger. Men også et godt eksemple på en wiki, der ser ud til at fungere.
Læs wiki'en

5 kommentarer:

Thomas Ellegaard sagde ...

Dalum Bibliotek blogger på adressen: www.dalumbib.blogspot.dk

Jens Hofman Hansen sagde ...

Det kunne i øvrigt være sjovt at høre fra nogen om de har succes med at blogge på bibliotekerne - altså med brugerne som målgruppe. Blogging sker jo efterhånden en del steder.

Succes kan tænkes at måles på fx. mange brugerkommentarer, stor trafik fra bloggen til bibliotekets øvrige hjemmeside, mange mundtlige kommentarer om bloggen, mange hits på selve bloggen, en følelse af at være en del af et community, etc.

Jeg tænker at hvis nogen kunne melde ind med en "succeshistorie", kunne mange andre biblioteker have glæde af at lade sig inspirere af den måde bloggingen er blevet brugt på i det konkrete tilfælde.

Michael Larsen, Odense Centralbibliotek sagde ...

Bookbrother projektet i Odense har også en blog.
Og en blog som fungerer ok. med en del kommentarer.
I hvert fald flere end vi havde turde håbe på, da vi startede projektet op. Ja, faktisk tror vi, at bloggen betyder, der har været flere inde og besøge Bookbrother huset end hvis vi "bare" havde haft en almindelig hjemmeside. For nu har vi jo bevæget os ud i et andet miljø (urbanblog) og er synlige for nogen vi ellers ikke var synlige for.

www.bookbrother.dk
http://bookbrother.urbanblog.dk/

Susanne Kierkegaard sagde ...

Har i tilmeldt jeres blogs på blogbot.dk? Man kan være heldig at nogle udenforstående - men alligevel interesserede - falder over indlæggene. Men det er nu utroligt så mange ligegyldige blogindlæg der findes, tænker man når man lukker blogbot op.

Camilla sagde ...

Bookbrother-bloggen er tilmeldt blogbot, og har været det lige fra starten. Der kommer ikke mange hits fra blogbot, men der er dog nogle. Der kommer tilgengæld forholdsvis mange fra urbanblog - vi har helt klart en fordel i at være en del af mijøet dér, og vi tror vi kommer i kontakt med mange, vi ellers ikke ville nå ud til. Det var helt klart en vægtig grudn til at vælge at ligge bloggen dér - rent teknisk havde der været bedre løsninger. Men det er en rigtig god og sjov måde at møde folk på!

Camilla, Book-brothergruppen på Odense Centralbibliotek