5.3.07

Bøger til mobilen

Søndag aften skriver om Canadiske Wattpad. De tilbyder 17.000 titler, der kan læses på mobiltelefonen. Det er tekster fra Projekt Gutenberg, men også nogle der kan være ophavsretsbeskyttet. Brugere skal downloade et program, som kan lægges på de fleste moderne mobiltelefoner. Så kan man downloade tekster, kommentere, stemme på tekster og sende tekster videre til andre brugere. Mest populær denne uge er The Simpsons Quotes - Bart, Homer, Marge, Lisa, Grandpa and more!
Det er helt klart for mig, at bibliotekerne må oppe sig og starte på at udvikle og tilbyde services til mobiltelefoner.
Er der nogen der er seriøst i gang? Så læg en kommentar her. Det tæller ikke at man kan få beskeder om reserveringer eller påmindelser. Vi skal videre end det!
Søndag aften - CulturClip 3 2007

2 kommentarer:

Jan sagde ...

På mig virker det lidt åndssvagt, hvis nogen vil bruge ressourcer på dette. Fint nok at et canadisk site prøver markedet af, men vi skal vel ikke alle opfinde den dybe tallerken. Der må være vigtigere ting at lave. Hvor mange potentielle mobilbrugere, der kunne finde på at læse en hel roman på deres mobil, er mon interesseret i de tekster der ligger på Gutenberg. Ikke mange, tror jeg. Det er ikke Herman Bang & Co. de unge mobilbrugere læser :-)

Susanne Kierkegaard sagde ...

Jeg tænkte nu ikke kun på at sende tekster ud på mobilen - men andre servicetilbud lidt mere målrettet den målgruppe, der bruger mobiler.
mvh Susanne