3.10.05

LibraryThing.
En tjeneste, der giver dig mulighed for at katalogisere dine bøger online - nu med adgang til Det kongelige Biblioteks katalog.
LibraryThing er først og fremmest beregnet på at katalogisere private bogsamlinger - og med KB i folden er tjenesten blevet meget mere nyttig for danske bogsamlere. (Der er forresten også mulighed for at tilføje personlige tags).
Biblioteksdata hentes ind v.hj.a. Z39.50-protokollen.

LibraryThing

4 kommentarer:

Jens Guld sagde ...

Jeg gik ind på siden og forsøgte at klikke ind på eksemplerne. Det gik slet ikke.
Jeg brugte LINUX og Mozilla.
Der er vist nogen her der tror på Windows og Explorer.

Anonym sagde ...

Du har vel også en rigtig pc, så brug dog den...

Esben Fjord sagde ...

Supersmart. Og et godt redskab til bibliotekerne! Bare en skam, at det ikke er Danbib's Z39.50 indgang (der er licensbelagt), der ligger til grund for servicen.

Esben

Jens Guld sagde ...

Anonymous said...

Du har vel også en rigtig pc, så brug dog den...

Det er uinteressant om jeg har en rigtig PC eller om jeg har en PC der vil noget. Eller en computer der kan det hele. Hovedsagen er at et foretagende der udelukkende henvender sig til Microsoftfolket ikke er værd at samle på. Det officielle Danmark satser udelukkende på Microsoft...

En anden ting, hvem vil bruge det her og til hvad? På mig virker det som en løsning på problemer ingen har. OK, en af supercheferne for Hewlett-Packard kom for skade at mene, at ingen ville have brug for personlige computere. Men alligevel...

Skal man oprette en sådan side for at prale af sine bøger? Eller er det meningen at folk skal vide hvilke bøger de kan låne af en? Hvis det er det der er meningen, så er der nogen der ret pludseligt har langt færre bøger.
Jeg er slået af lettere undren.

Apropos noget helt andet, Per Deskov er død. Det skete tidligt i morges (den 4.10).