22.5.08

Kend dine spar-tid-redskaber

Google Blogoscoped spurgte nogle af deres bekendte om hvordan de kommer igennem informationsstrømmen uden at spilde tid. Ikke overraskende fylder email en hel del. Nogle anbefaler at besvare dem med det samme, eller bruge et post system hvor du har mulighed for en ignore-knap. Andre indstiller posten til kun at vise overskrifter.
Noam Chomsky erkender ganske åbent at han ikke har svar på det. Andre mener at du skal styre din trang til at kommentere på alting. Matt Cutts anbefaler at du fra morgenstunden skriver et par ting ned som du vil nå, og så fokuserer på det.
I en af kommentarer står at folk der har problemer med informationsstrømme er de folk som også ønsker det.
Mange fremhæver rss-læsere som fx Google Reader. Der er talrige muligheder. Det kræver blot at du gør en minimal indsats for at lære de mange nye værktøjer at kende. Jeg har taget nogle til mig, men fra kommentarerne kan jeg se at andre bruger en anden form for værktøjer. Og det lyder altsammen helt fint.
Moralen af indlægget må være at informationsstrømmen egentligt ikke er noget problem. Det gælder bare om at være rigtigt klædt på. Altså lidt som den med vejret: Der findes ikke dårligt vejr. Kun dårlig beklædning.
Link
Google Blogscoped.

Ingen kommentarer: