7.9.07

Digitale kompetencer efterspørges

Den digitale ungdom bliver guld værd. Fra artiklen i Urban:

... evnen til at multitaske – at lave flere ting på mange platforme med mange mennesker på en gang – vil være stærkt efterspurgt i fremtidens virksomheder.

"Hvis kommunikationen med afdelingen i Indien og fabrikken i Polen foregår bedst via messenger om aftenen, vil de unge gøre det – og så til gengæld bruge deres arbejdstid på at sms’e med vennerne. Det er en gevinst for virksomheder, der forstår at bruge det, men kan være et problem for dem, der ikke er forberedt på, hvad der kommer." og " ....- for ( børn) er alle disse nye teknologier helt traditionelle".

Endnu et argument for at bibliotekerne skal være bedre at tilbyde digitale løsninger. Det forventes af de digitale indfødte!
Urban artikel
(Via Version2)

2 kommentarer:

Thor Dekov Buur sagde ...

For at tilbyde digitale løsninger, skal personalet kende til digitale teknologier. Må jeg endnu engang slå et slag for 23 Ting! Det kan bruges af alle typer personale uanset branche.

Morten Brunbjerg Bech sagde ...

Foruden personalets kendskab til digitale teknologier, er der sikkert også en politiker eller to, der skal råbes op.

Hvis det er digitalt kan det jo ofte kopieres uden kvalitetstab, og det er ikke alle politikere, der er lige begejstrede for dét faktum.