29.4.06

Engagerede lånere

Bag EngagedPatrons.org står bibliotekaren Glenn Peterson, der har udviklet website for Hennepin County Library siden 95.
Titlen 'Engagerede lånere' er i mine ører misvisende, da det er Glenn Peterson, der tilbyder amerikanske biblioteker forskellige gratis tjenester, der integreres i bibliotekets eget website: blogs, rss-feeds, arrangementskalender og flere andre.
Servicen er gratis for amerikanske biblioteker, der har mindre end 1 mio.$ i årlig indtægt - for andre biblioteker koster det et højst overkommeligt beløb. Super tilbud til biblioteker uden ekspertise og/eller penge.

EngagedPatrons.org

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Fantastisk! Tak for dette link, som jeg har ledt efter i årevis. Jeg er næsten 100% sikker på, at lige præcis denne hjemmeside i slutningen af halvfemserne blev kåret til den bedste folkebiblioteksside i USA. Jeg var meget imponeret af den dengang, men mistede linket og har altså ledt efter det lige siden. I dagens konkurrence er den måske knap så imponerende, men bestemt et besøg værd for alle der som jeg leder efter inspiration ud over Danmarks grænser.