28.8.05

Lyt til Harddisken når og hvor du har lyst.
Så er det lykkedes at få de rettighedsmæssige problemer (musikken!) sorteret ud, sådan at DRs podcasts nu også omfatter Harddisken. Lyt, mens du gør rent, vasker bilen, pendler på arbejde, løber en tur eller hvor det nu måtte passe dig.

DRs podcast-side (hjælp, oversigt over programmer, diskussionsforum osv.)

3 kommentarer:

Jens Guld sagde ...

Harddisken er ikke god nok. For lidt båndbredde. Det kunne klares med BitTorrent, som overlader båndbredden og omkostningerne til brugerne. Men så langt er DR altså ikke kommet, i modsætning til BBC.
DR har heller ikke - og også her i modsætning til BBC - fundet ud af at samarbejde med de glade amatører.
De interesserede kan læse her:
http://home4.inet.tele.dk/jensguld/SkrotMedierne.htm

Tora Trier Hansen sagde ...

Sikker på, at båndbredden er problemet? Det er rigtigt at lydkvaliteten på Harddisken-podcastene er noget ulden, men prøv nogle af de andre DR-podcasts - det lyder meget bedre.

Joachim Oschlag sagde ...

Et podcast er en lydfil som skal hentes ned på ens computer før man kan lytte. Og er der ringe båndbredde så tager det blot længere tid at hente filen ned, og den tilstedeværende båndbredde har som udgangspunkt intet lydkvaliteten at gøre.

I forbindelse med streaming af lyd er det korrekt at båndbredden kan have afgørelse på hvilken kvalitet lyd man får tilbudt (hvis der er flere at vælge imellem).