5.7.05

Fantasifuld politisk aktion.
Adskillige kolleger har i dag modtaget en mail, som angiveligt kommer fra A.P. Møller - Mærskgruppen. Det glade budskab i mailen er at A.P. Møller i anledning af Bush's besøg forærer alle danske bilejere en tankfuld benzin som tak som tak for opbakningen til USA ved afsættelsen af præsident Saddam Hussein og skabelsen af et demokratisk Irak.
I mailen henvises til to websteder, hvoraf det ene A.P. Moller Maersk Group i skrivende stund stadig er i live. Her kan man printe en formular, udfylde den, medbringe den til en tankstation og få en lang næse.
Lidt detektivarbejde viser at ejeren af siden er Konstantin Viruslav, viruslav@yahoo.com, Streamstrasse 27 i Wien.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Havde jeg dog bare gemt en kopi eller et skærmdump af denne side. Den var både flot og gennemført "A.P.Møller agtig" (når man så bort fra billedet af en tank med brændende olieboringer i baggrunden). Er der en anden læser der har gemt denne side vil jeg meget gerne have en kopi!
Henriette
hritzk@kff.kk.dk

Tora Trier Hansen sagde ...

Jeg havde faktisk gemt en en skærmkopi, som jeg har givet Henriette til pædagogiske formål. Hvis andre har brug for den til at demonstrere hvor nødvendig kildekritik er - så send en mail til mig eller Henriette.