2.5.05

Bibliotekernes Netmusik.
Det går langt fra som forventet med brugen af Bibliotekernes Netmusik, rapporterer Politiken i dag til den undrende offentlighed. Vi har jo - desværre - vidst det længe i bibliotekerne.
Det var vist Spies, der sagde at dårlig reklame er bedre end ingen reklame. Jeg håber, han havde ret (men jeg tvivler).

Politiken: Udlån af bibliotek-netmusik går fortsat trægt

4 kommentarer:

Jens Guld sagde ...

Et foretagende som Netmusik skal have lidt PR til at begynde med. Derefter skal det klare sig med mund-til-øre. Kan det ikke det er det en dårlig vare, der skal droppes. Man påtænker fortsat PR, altså drop Netmusik, det er en fiasko.

Anonym sagde ...

Jeg har brugt Netmusik nogle gange, men jeg er ikke imponeret. Det virker f.eks. uhensigtsmæssigt, at man ikke kan vælge et helt album på én gang eller f.eks. alle en symfonis satser. Det er tidkrævende.

Dertil kommer, at databasen er fuld af fejl. Jeg har adskillige gange fundet, at klassisk musik er kategoriseret som noget andet.

Men det mest irriterende er, at man skal vælge genre for overhovedet at søge. Der burde være et generelt søgefelt, som f.eks. finder Palestrina uanset hvor oplysningen står. Hvis man så endda kunne vælge genre og få valget låst, men hver eneste gang skal man sidde og klikke af. Når så man ikke kan regne med genre-angivelserne, er det mere end almindeligt tungt.

Og så undrer man sig over, at Netmusik ikke bliver brugt???

Mvh.

en øvet biblioteksbruger

BibBruger - Århus sagde ...

Det var mig, der var anonymous i 4:50 pm-bloggen fra 4.5.2005

Tora Trier Hansen sagde ...

Hej Bibbruger - århus.
Kunne være sjovt at høre om du synes opdateringen i midten af maj har forbedret netmusik?
Da jeg selv testede album-download virkede det bestemt ikke efter hensigten, men hvad siger du?