25.3.11

QR-codes, 2D-koder..

Der er mange betegnelser for stregkoder, der kan bringe dig til digitalt indhold i en eller anden form. Tit er der spået om at nu ...nu.. slog det an at bruge dem i markedsføring, men det er først nu! at man begynder at spotte flere og flere i mediebilledet. Det er en forholdsvis simpel teknologi, som man kan gå til uden de store forkundskaber. Stregkode med billede har jeg lavet på denne side. Eksempler: Se i det nyeste Anders And blad. Hent en app til din smartphone (fx Barcode Scanner eller i-nigma) og scan koderne, og se hvad der sker. Brug koderne på dit sidste slide, når du holder oplæg - med dine visitkortoplysninger på. Når de scannes bliver oplysningerne lagt ned i "Kontakter" på mobilen. ( Fint til navneskilte på en konference, fx) Læs mere på denne blog : I love Barcodes eller http://i.nigma.com/ http://www.scanlife.com/dk/

2 kommentarer:

TDJ sagde ...

Meget flot at et firma som tilsyneladende lever af at levere 2D koder med variabelt indhold ikke engang har styr på at lade deres servere skrive andet end engelsk.

Danske bogstaver leveres konsekvent som ??

Tyder på en admin som slet ikke har styr på UTF-8 og tegnsætkonvertering.

Pinligt.

Susanne Kierkegaard sagde ...

Hvis det er dem, hvor jeg lar sat billede ind, så det jo en fransk! side. Så det er nok derfor. I-nigma har jeg gode erfaringer med.