1.7.09

Nem genvej til feriespørgsmål

Pas, hjemrejse hvis du bliver syg på ferien, må jeg tage katten med flyet til Italien .... spørgsmålene er uendelige, og de samme hvert år. Nu har Borger.dk gjort det nemmere med en oversigtside over de mest almindelige praktiske spørgsmål.
Her er lidt af de måske lidt mere usædvanlige: Du kan ikke få svar på om det er sikkert at rejse til Afghanistan, men det er ikke sikkert at rejse til Gaza og Vestbredden ifølge Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Du skal også huske at udstyre din hund eller kat med enten en mikrochip eller en synlig øretatovering.
Du kan også underholde dig med historien den ulykkelige ejer af en nyindkøbt speedbåd. Den blev stjålet fra Marbæk havn før ejeren nåede at sikre båden forsvarligt og få den forsikret. Tyvene benyttede i øvrigt ejerens egen trailer.
Nu vi er i agurketiden, så går det også rigtig skidt med danskheden i USA. Solvang, det danske sted i Californien, beretter om skuffede danske turister som besøger Solvang. Og omvendt om at indbyggerne i Solvang er meget skuffede over at opleve hvordan Danmark er.

Ingen kommentarer: