20.7.07

Firefox i fremgang

Danmark halter stadig langt bagud hvad angår brug af Firefox, kun 15,2 %. Det er næstlavest i hele Europa. Microsofts indflydelse gør sig stadig gældende. Men ellers er browseren ved at være en alvorlig konkurrent til Internet Explorer i Europa. Danmark er omgivet af lande som i stor stil anvender Firefox. Tyskland med 38 %, Sverige med 24,5 % og Finland med over 45 %. Personligt har det altid undret mig: Bedre sikkerhed, større valgfrihed og driftsikkerhed er åbenbart ikke noget vi danskere går så højt op i.
Artikel i Ars Technica.

4 kommentarer:

Sune Hundebøll sagde ...

Så mangler vi bare et godt alternativ til Windows...

Anonym sagde ...

Det er let at gøre sig klog på danskernes manglende evne til at tage Firefox til sig. Især når man hverken har den faglige ekspertise til at udtale sig om emnet og samtidig er fordomsfuld og uvidende om de ting, som man udtaler sig om. Internet Explorer er slet ikke så ringe enda....

ully sagde ...

Men af en anonym kommentar fremgår det vel heller ikke ligefrem om skribenten har faglig ekspertise til at udtale sig om emnet. Og hvad baserer du din udtalelse om Internet Explorer på??

Anonym sagde ...

om jeg hedder anonym eller ully kan vel gå ud på et! Det er ikke en videnskabelig sandhed, at Firefox er bedre end Explorer. Det er en personlig mening og der findes mange, som mener noget andet. Det kræver ikke andet end en simpel søgning på internettet for at opdage det.