16.12.04

Firefox opruster i ny browserkrig.
"Are you fed up with your webbrowser - we want you to know that there is an alternative" siger 10.000 brugere af Firefox browseren i en dobbeltsidet annonce i New York Times i dag. De 10.000, hvis navne kan læses i annoncen, har doneret penge til at betale for annoncen (hvis du vil checke navnene, så hent annoncen i pdf via linket nedenfor og zoom ind - zoom rigtigt meget ind).

Spread Firefox
Her kan du hente Firefox

3 kommentarer:

Jens Guld sagde ...

Firefox fungerer ikke sammen med Netpunkt, da de programmører, der fremstiller hjemmesider, sjældent ser nogen grund til at gøre arbejdet færdigt og kunderne ikke tvinger dem. Der er også problemer hos skattevæsenet.
En anden ting, Firefox og netsikkerheden i Windows vil måske falde over hinandens tæer, så hvis I vil afprøve Firefox, så gør det hjemme. Hvis I så derefter ønsker at indføre Firefox på arbejdspladsen, bør I rådføre jer med den sikkerhedsansvarlige.

Anonym sagde ...

Jo, Firefox virker fint med Netpunkt. Man skal bare tillade pop-up vinduer.

Kirsten Larsen sagde ...

netpunkt er i høj grad udviklet sammen med kunderne og disse kunder har godkendt en beslutning om at udvikle primært til Internet Explorer - for at man kunne få den særdeles avancerede funktionalitet som et produkt som netpunkt kræver - og fordi 98% af brugerne brugte IE. På det tidspunkt var det nemlig et enten eller - eller en dobbelt udviklingsindsats for at hjælpe 1-2% brugere. Så det er altså en kundebeslutning og absolut ikke nogen programmør der ikke gør sit arbejde færdigt.
I øvrigt fungerer netpunkt netop ud fra den forudsætning faktisk rimelig godt i Firefox. Jens nævner da heller ikke noget som helst konkret. Man kan søge, få vist poster og bestille - men genveje og kurv virker ikke.
Venlig hilsen
Kirsten Larsen
Afdelingschef DanBib og bibliotek.dk