15.8.12

Danmark ifølge Google auto-fyldud

Nu siger Googles auto-fyldud måske ikke så meget. Men som sommerspøg er den da meget god. Her er hvad du får, hvis du skriver: Hvorfor er Danmark ....

Ok. Vi er rige, lykkelige, velfærdsstat og med i EU og Afghanistankrigen. I hvert fald ifølge os selv. Men hvordan opfatter de os så i udlandet? Det kan vi prøve med Why is Denmark so...
Her bliver det straks lidt mere betænkeligt. Ok, vi er stadig rige, lykkelige, men nu dukker der noget om at der er dyrt! Og endnu værre: Racisme.
Jeg ved ikke om det siger noget om vores egen selvforståelse kontra udlandets. Men det siger i alle fald noget om Googles autofyldud.

1 kommentar:

www.cloudos.se sagde ...

En svensk sökmaskin och cloud som är bra och inte tar reda på allt om den som söker! Ta del av nedanstående sida och utveckla detta för det är fritt och gratis! Ett exempel: http://prime.fmsoft.net/demo/canvas.dll
På många håll i världen satsas stora belopp på digital infrastruktur och hårdvara i skolan för att undervisningen ska kunna dra nytta av den snabba it-utvecklingen.
Jag har funderat på detta och erbjuder nu att man kan ta del av vad jag tror är en väg ut ifrån att betala stora summor för utvecklingen.
Det finns säkert många skolor som funderar på att ta ett stort tag för att uppgradera sin IT standard. Men kostnader är en av anledningarna att detta inte sker.En annan sak är att det förekommer flera operativsystem på datorer, läsplattor och mobiltelefoner, Detta ställer till med problem. Det ger också olika resultat bland tittare eller browsers. Jag har arbetat med datorer sedan 1965 och har insett att vi måste ta stora steg här i Sverige för att inte komma efter Kina, Indien och de andra snabbväxande IT länderna. Alla har tillgång till datorer, läsplattor och mobiltelefoner. Man kan använda avställda datorer som server i hemmet, arbetsplatsen, klubbarna eller i skolorna. Nu har jag på sidan http://www.CloudOS.se lagt upp en mycket snabb server som använder en teknik som gör att det kan gå riktigt fort även om datorn är en gammal trotjänare som har stått i garderoben eller i friggeboden. Det behövs inte mycket kunskap att starta denna server utan det kan nästan vem som helst som har studerat lite extra om datorer kan klara det. Man får ett cloudsystem som är blixtrande snabbt och kan serva 1000 tals på en gång! En multimedia server utöver det vanliga.
Har använt servern till en sökmaskin innan Googles tid och den väckte uppmärksamhet i många länder. Nu kan vem som helst ladda ner dessa program de är fria att använda för vem som helst så länge de är öppna för alla.
Till server kan man sedan starta en cloudbrowser som är kompatibel med alla operativ. Man bestämmer sedan själv vilka cloudprogram man skall köra. Tunga multimedia cloudsystem som drar mycket kraft behandlas och körs med hög hastighet som maskinkod i servern .Detta kallas för kompilerande isapi dll skriven i pascal. Server och datamaskinskorden blir en sammanhängande enhet.
Ny finns det tillfälle att verkligen använda alla möjliga system för att få en plattform att gå vidare på. Gå in på http://www.cloudos.se och ta del av möjligheterna.
Min glädje blir er i skolvärlden!