2.11.06

Læseklubber på Litteratursiden

Vores fælles flagskib på nettet - Litteratursiden.dk - springer ud med et tilbud om virtuelle læseklubber. Der er p.t. 23 at vælge imellem og de er styret af en tovholder. ( Hvornår/hvordan kan brugerne selv oprette nye? og evt. selv facilitere dem?) Læserne er endnu ikke sprunget til, men forhåbentlig kommer det når vi reklamerer for det på bibliotekerne i de fysiske rum. Så er der tænkt på PR-materialer og strategi i den forbindelse?
Litteratursidens 23 klubber

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg kan kun tilslutte mig det Lise skriver, - og så tilføje, at ALLE danske folkebiblioteker har modtaget PR.materiale for læseklubben til ophængning, uddeling og udprintning.
Der har været størrer omtale af klubben i flere medier, Jyske Vestkysten, Nyhdesavisen, Fyens Stiftstidende mm.. - Og mere følger!
Og indtil nu har vi fået nye medlemmer HVER eneste dag, så jeg er slet ikke i tvivl om at klubben nok skal finde sine ben at stå på. Så formuleringen "læserne er endnu ikke sprunget til" kan jeg slet ikke genkende.
Michael Larsen, projektleder på læseklubben.

Susanne Kierkegaard sagde ...

Ved nærmere gennemsyn af deltagerne i de forskellige læseklubber er der fagfæller mellem medlemmerne. Jeg talte dd. i alt 106 medlemmer heraf var 50 bibliotekarer/bibliotekarstud. eller ansatte på et bibliotek. Det er også fint at vores kolleger vil tale om bøger, men forhåbentlig når vi ud over vores egne rækker i et større omfang med den massive PR-indsats som I liner op.